Carin Adlén & Magnus Svensson debuterar med annorlunda kokbok om mat, sex och kärlek

Carin Adlén och Magnus Svensson. Foto: Magnus Svensson

Vi har båda alltid älskat att skriva. Under ett år med hjärtesorg fyllde jag, Carin, nio tjocka handskrivna dagböcker. Sedan reste jag mig igen och gick vidare. Att skriva är som gratis terapi. Mina anteckningar i mobilen är fyllda med ständiga textidéer och nya uppslag.

Min och Magnus första bekantskap började med en dejt. Under en period bodde jag i Palma på Mallorca och bloggade. Då dök det upp en kul och smart läsare hemifrån Sverige som jag började ha ”dygnetruntkonversationer” med på sms. Det var Magnus som skrev så roliga och härliga meddelanden så jag kiknade av skratt. Ja, vi skrev så mycket och långt båda två, så bara det hade kunnat bli en spännande roman.

Vi avvecklade dejtandet och blev istället bästa vänner och kollegor, som grafisk formgivare och fotograf. Vi har länge haft en dröm om att få skriva en annorlunda bok tillsammans med egna ord, våra fotografier och egen formgivning. Den drömmen har gått i uppfyllelse nu. Och vi är väldigt glada och lyckliga över det.

Mat, sex & kärlek : en annorlunda kokbok för en lyckad dejt

Mat, sex & kärlek : en annorlunda kokbok för en lyckad dejt

Det här är ingen vanlig kokbok. Den är för dig som är trött på att vara singel. Och för dig som redan har hittat din drömpartner men vill krydda till relationen. I den här dejtingbibeln får du massor med tips på lättlagade bjudrätter, fullproppade med afrodisiaka som sätter fart på kärleksglöden. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL