Denna artikel sponsras av författare/förlag

Key Account Manager till HarperCollins, Stockholm

HarperCollins Publishers är ett av världen största bokförlag med en bred utgivning inom skönlitteratur, barnböcker och kommersiell facklitteratur. Till HarperCollins Nordic söker vi nu en Key Account Manager för den svenska bokmarknaden.

Vi erbjuder ett spännande arbete med några av bokbranschens starkaste författarskap, lokala som internationella, och en bokutgivning som ständigt utvecklas och växer. Du kommer att driva och utveckla försäljningen där de digitala formaten och säljkanalerna utgör en allt större del. En viktig del i tjänsten är också att bygga långsiktiga relationer, både med återförsäljare och författare.

Tjänsten utgår från vårt kontor i centrala Stockholm och resor inom Sverige förekommer.

Din profil
Vi tror att du har erfarenhet av framgångsrikt och kvalificerat försäljningsarbete, gärna med erfarenhet från bokbranschen. Du är en person som inger förtroende, har stark drivkraft och lätt för att skapa långsiktiga relationer samt drivs av försäljning.

En viktig del är att känna av marknaden och dess trender med fokus på affärsutveckling. Arbetet kräver att du är en utåtriktad teamspelare, samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vidare är du noggrann och har lätt för att genomföra fördjupade försäljningsanalyser.

  • Du är van vid att jobba mot högt ställda mål och förväntningar
  • Du är kreativ och har ett gediget affärssinne
  • Du är strukturerad och bra på att arbeta självständigt
  • Du tycker om att entusiasmera andra och är van att hålla presentationer inför både större och mindre grupper
  • Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska
  • Du har goda IT-kunskaper
  • Du har B-körkort

Vi erbjuder
Vi välkomnar rätt person till ett växande internationellt förlag i en spännande och föränderlig bransch där den digitala utgivningen ökar starkt. Du får möjlighet att samarbeta med kunniga och trevliga kollegor både i Sverige och internationellt. Vi sitter i härliga lokaler vid Fridhemsplan. Rollen rapporterar till försäljningsdirektör Pauline Riccius.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Marie Gummerus. Du når Marie på 08-514 816 42.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Du hittar även annonsen här.

Välkommen med din ansökan!

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
HarperCollins är ett av världens största bokförlag med en bred utgivning inom både skönlitteratur, barnböcker och facklitteratur. Förlaget grundades 1817 och har publicerat några av världens främsta författare, varav flera har tilldelats Nobelpriset i litteratur och Pulitzerpriset. HarperCollins Nordic AB är ett dotterbolag till HarperCollins Publishers LLC och ger, under varumärkena HarperCollins och Harlequin, ut över 1 100 titlar per år på svenska, norska, danska och finska.

Läs mer om oss på: www.harpercollins.se

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll är artiklar som finansieras av förlag eller författare som vill förmedla information om sina böcker. Det kan även vara andra företag med tjänster eller produkter, främst relaterade till böcker. Är du intresserad av att köpa sponsrade artiklar så kontakta en av våra säljare på sales@boktugg.se. Läs mer om våra alternativ för annonsering

tips@boktugg.se