Denna artikel sponsras av författare/förlag

Camilla Alm hittade glädjen och välmåendet i det spirituella

Camilla Alm. Foto: Privat

I självhjälpsboken Glädjefokus presenterar Camilla Alm handfasta metoder och tips som kan användas i det dagliga livet för att höja sin frekvensnivå.

Camilla Alm gick in i fysikens värld i hopp om att stilla sin nyfikenhet om världen och universum. Hon har alltid haft mycket funderingar och frågor, och tänkte att fysiken kunde hjälpa henne att förstå mer. Men hon hade fel.

– Mina studier i fysik gav mig väldigt mycket så som logiskt och analytiskt tänkande samt egenskapen att kunna lösa både praktiska och teoretiska problem. Det var en väldigt rolig tid i livet ska jag tillägga. Men i slutändan gav det mig inga svar på de frågor jag fortfarande hade. Vilka är vi? Varför är vi här? Vad är universum? 

Samtidigt har det spirituella alltid funnits med henne, och intresset för det spirituella blev med ens otröstligt, som hon säger. Hon beskriver det som ett kall hon hade ignorerat men som hon vid denna tidpunkt i livet äntligen valde att höra. 

– Mitt mående nu jämfört med då är näst intill ojämförligt. På den tiden led jag av fyra olika diagnoser som alla syftade till psykisk ohälsa och även problem med alkohol. Det har ju självklart varit en process som varit allt annat än linjär. Men idag har jag inga diagnoser, inga mediciner och jag dricker inte. Jag är en glad och hoppfull person. Jag arbetar fortfarande med mig själv, den processen är livslång i min mening. Jag har fortfarande upp- och nergångar men för varje steg upp introduceras mer glädje och mer kärlek i mitt liv.

Nu har hon precis släppt boken Glädjefokus, som vänder sig till människor som vill börja på sin spirituella bana eller bara vill må bättre eller förstå sig själv bättre.

– Den transformering som jag gick igenom var så storslagen och insiktsfull för mig. Det gav mig så mycket liv och glädje att jag kände att jag måste dela med mig av dessa metoder och tillvägagångssätt så att fler som känner sig redo, kan glädjas åt samma transformation, säger Camilla. 

Glädjefokus

Glädjefokus

  • Förlag: Vulkan
  • Format: Pocket
  • Språk: Svenska
  • Utgiven: 2021-11-22
  • ISBN: 9789189345591

Boken handlar om att höja sin frekvensnivå. Camilla beskriver det som att olika känslor och tankar, och i slutändan händelser och livssituationer, är kopplade till var vi befinner oss på en stege av frekvenser. 

Befinner vi oss på ett lägre steg på stegen finns där de lågfrekventa känslorna och tankarna som till exempel rädsla, vilket just nu är ett väldigt vanligt steg att befinna sig på i vår värld. Situationer och personer i ens omgivning speglar dessa tankar och känslor, och befinner vi oss på ett sådant steg tillräckligt länge kommer dessa lågfrekventa tankar och känslor att göra oss sjuka på något sätt.

– Om vi istället befinner oss på ett steg längre upp kan vi hitta en uppsättning tankar och känslor som till exempel kärlek som är en av de högsta på stegen. Här medför denna nivå en känsla av kärlek till världen och människorna och alltet. Det medför då också situationer och drar till sig personer som speglar detta.

Själv har hon höjt sin frekvensnivå i olika omgångar. 

– Jag kan se det väldigt lätt genom de relationer och de människor som jag har dragit till mig. Jag levde mycket i skam, rädsla och begär när jag började på min resa. Idag lever jag i villighet, syfte och även de högre frekvenserna som kärlek och lycka. Men det är klart att jag ibland fortfarande hamnar i rädsla. Men jag vet vad jag ska göra för att snabbt vända detta till något mer högfrekvent, säger Camilla och fortsätter: 

– Det ska man veta att vårt kollektiva medvetande är väldigt starkt och i det finns just nu mycket rädsla och det är mycket lätt för oss att fastna där. Det är viktigt att se det så att vi kan avkroka oss själva när det händer. 

I slutet av boken finns en fyra veckor lång praktik som enligt Camilla garanterar en frekvenshöjning. Första dagen i veckan består av en uppgift där läsaren får reflektera och anteckna. Sedan följer sex dagar med olika aktiviteter som alla är metoder för att höja ens frekvens. Det är meditation, affirmationer, tacksamhetsövning och en självkärleksaktivitet. 

– Följer man programmet så kommer man ha höjt sin frekvens och det kommer märkas genom att man känner mer glädje i livet, relationer blir bättre, sammanträffanden inträffar och man kommer få tecken från universum att man är på rätt väg. Fortsätter man sedan med praktiken så kommer man dra till sig mer och mer situationer och människor som kommer hjälpa en att gå vidare på sin resa mot allt högre frekvenser och ett högre medvetande. 

Alla metoder och tips Camilla presenterar i boken är sådant som hon har praktiserat själv under åren. Det är sådant som har fungerat bäst och gett mest resultat.

– Jag läser väldigt mycket böcker själv och jag utbildar mig med kurser så ofta jag kan. Det är det här som jag brinner för, att lära mig, att expandera och utvecklas och sedan hjälpa andra hitta sin väg. Jag är också väldigt intuitiv och jag använder mina guiders vägledning för att det ska bli så bra som möjligt för de som kommer läsa mina böcker. 

Om författaren 

Camilla Alm bor på Ekerö med sina två barn. En otröstlig sökare efter livets sanning. Efter en kandidat och en master i fysik sadlade hon om och sökte sanningen på det spirituella planet. Dedikerar nu livet åt att höja sin frekvensnivå så att hon kan tända ljuset i andra människor. Jobbar idag som spirituell entreprenör som livscoach, författare, föreläsare och kursledare. 

Glädjefokus

Glädjefokus
Författare
Förlag Vulkan
GenreHälsa, skönhet och sex
FormatPocket
SpråkSvenska
Antal sidor162
Vikt200 gr
Utgiven2021-11-22
SABDokb
ISBN 9789189345591
”Att ha en daglig spirituell praktik är nyckeln till ett mer glädjefyllt liv. När du lägger tid och fokus på dig själv och din egen personliga utvecklig så kommer hjärnan att se detta som en prioritering. På så sätt har du programmerat om din hjärna att söka mer glädje i livet.” /Camilla Alm/   Med hjälp av egna erfarenheter och studier av olika metoder ger Camilla Alm här handfasta tips och övningar för att påbörja en utveckling mot ett gynnsammare liv. Ett liv i mer kontroll, högre frekvensnivå och förståelse för hur energier fungerar. Boken medför även en förståelse för hur hjärnan är programmerad enbart för vår överlevnad men att det går att lägga om denna programmering för att få hjärnan att fokusera på det vi själv väljer.I den här boken får du lära dig hur du med enkla övningar och var-dagsaktiviteter så som meditation, affirmationer, tacksamhet och självkärlek, med flera kan höja energifrekvensen. Så att du börjar vibrerar på en högre nivå, vilket i sin tur medför: • Mer glädje i livet.• Mindre stresspåslag.• Klarare sinne i alla situationer.• Bättre relationer.• En starkare kontakt med ditt högre själv och källan.• Och en inre känsla av syfte. Med sin samlade kunskap och erfarenhet har Camilla Alm i slutet av boken inkluderat en 4 veckor lång praktik som kommer föra läsare till en högre frekvensnivå och till en början av ett mer glädjefyllt liv. Gör dig redo för att skifta till en högre energinivå och få mer glädje, kärlek och syfte i ditt liv!
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll är artiklar som finansieras av förlag eller författare som vill förmedla information om sina böcker. Det kan även vara andra företag med tjänster eller produkter, främst relaterade till böcker. Är du intresserad av att köpa sponsrade artiklar så kontakta en av våra säljare på sales@boktugg.se. Läs mer om våra alternativ för annonsering

tips@boktugg.se