Lina Asadi debuterar med personlig berättelse om sjukdom och bortgång

Debutanten Lina Asadi. Foto: Privat

Var tredje person i Sverige kommer under sin livstid att få ett cancerbesked. Det innebär att de flesta av oss kommer att drabbas av cancer. En del kommer att bli sjuka själva, medan andra kommer att bli närstående vid sjukdomen. En sak vi kommer att ha gemensamt är dock att vi alla kommer att vara ofrivilligt drabbade. Trots detta är det vanligt att man känner sig ensam. Det gjorde även jag när min pappa blev sjuk.

Jag hade precis fyllt 22 när jag förlorade min pappa, bara 56 år gammal. Hans sjukdom och bortgång gav mig nya perspektiv på livet. Tiden vi hade tillsammans kom plötsligt att bli det allra viktigaste. Jag delar gärna med mig av min historia i syfte att andra ska finna stöd, och hoppas att jag med den kan göra skillnad och få andra att må bättre. Pappa var den som alltid fanns där för andra, och den personen hoppas jag att jag också kan vara.

Mitt namn är Lina Asadi. Jag är civilekonom, Årets designer 2021 av Ung Cancers medlemsarmband, och mår bäst av att hjälpa andra.

För att du ska bli bättre krävs ett mirakel : att vara närstående vid cancer

För att du ska bli bättre krävs ett mirakel : att vara närstående vid cancer

Linas pappa får reda på att han har en tumör. Helt plötsligt, från ingenstans. Så som det ofta är med sjukdomar, att de dyker upp mitt i livet. Lina har flyttat till Spanien för att studera till läkare, hennes föräldrar har planer på att starta en ny restaurang. En tumör passar inte in i bilden som de har målat upp tillsammans. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL