”Det som göms i snö” av Carin Gerhardsen utsedd till en av de bästa böckerna i USA 2021

Författaren Carin Gerhardsen. Foto: Anna-Lena Ahlström

Branschtidningen Publishers Weekly har utnämnt Carin Gerhardsens thriller Det som göms i snö till en av de bästa böckerna 2021 inom genren ”mystery” i USA.

Carin Gerhardsens bok Det som göms i snö (Bookmark, 2018) gavs sommaren 2021 ut i USA av förlaget Mysterious Press, med Black Ice som amerikansk titel. Nu har branschtidningen Publishers Weekly utnämnt den till en av årets bästa böcker inom genren ”mystery”.

De skriver så här i sin motivering: ”Komponerad med matematisk precision, denna komplexa psykologiska thriller om stukade människor som gör dåliga val är ett enastående exempel på skandinavisk crime.”

– Det är väldigt stort. Att slå sig in på den amerikanska marknaden är nästan omöjligt, men tack vare denna utnämning samt superfina recensioner i både New York Times och Publishers Weekly så ser det nu betydligt ljusare ut, säger Carin Gerhardsen i ett pressmeddelande från Nordin Agency.

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL