Författaren Carin Gerhardsen. Foto: Anna-Lena Ahlström

”Det som göms i snö” av Carin Gerhardsen utsedd till en av de bästa böckerna i USA 2021

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Branschtidningen Publishers Weekly har utnämnt Carin Gerhardsens thriller Det som göms i snö till en av de bästa böckerna 2021 inom genren ”mystery” i USA.

Carin Gerhardsens bok Det som göms i snö (Bookmark, 2018) gavs sommaren 2021 ut i USA av förlaget Mysterious Press, med Black Ice som amerikansk titel. Nu har branschtidningen Publishers Weekly utnämnt den till en av årets bästa böcker inom genren ”mystery”.

De skriver så här i sin motivering: ”Komponerad med matematisk precision, denna komplexa psykologiska thriller om stukade människor som gör dåliga val är ett enastående exempel på skandinavisk crime.”

– Det är väldigt stort. Att slå sig in på den amerikanska marknaden är nästan omöjligt, men tack vare denna utnämning samt superfina recensioner i både New York Times och Publishers Weekly så ser det nu betydligt ljusare ut, säger Carin Gerhardsen i ett pressmeddelande från Nordin Agency.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL