Henrik Robert Karacs debuterar med filosofisk spänningsroman

Henrik Robert Karacs. Foto: Benjamin Asarnoj

Jag har alltid varit en mycket nyfiken person med en vild fantasi och stort intresse för människor, samhälle och historia. För några år sedan började jag fundera på att samla alla mina tankar i en roman. Jag ville skriva något som var underhållande och kittlade tanken och samtidigt bjöd på skildringar av människor jag träffat eller som på andra sätt påverkat mig. 

Jag lever och har levt ett mycket händelserikt liv med erfarenheter från möten med människor från många olika samhällsklasser och platser i världen. Människors beteende och öden fascinerar mig mycket.

Som ung höll jag till i kvarteren kring Triangeln i Malmö och var mycket aktiv med musik och teater. Jag skrev egen text och musik innan romanskrivandet tog över mitt intresse. Jag valde även att utbilda mig till civilekonom och flyttade till Stockholm. Sedan tog livet mig vidare ut i världen till Luxemburg. Nästa destination är ännu en gåta utan svar.

Tiden är något jag filosoferar mycket kring. Det är en väsentlig del av våra liv som på många sätt påverkar våra handlingar då den är begränsad och innebär att vi tvingas till prioriteringar av olika slag. I min debutbok hamnar Tiden i origo då ett långlivat sällskap ges möjligheten att styra världen, men allt har ett slut! Även de högsta berg nöts ned till sand under tidens gång. I spänningsromanen Tidsfursten möter ni en man med en ovanlig gåva som ger honom obegränsat med tid. Romanen bjuder på oväntade vändningar, filosofiska funderingar och en hel del spänning. Trevlig läsning!

Tidsfursten

Tidsfursten

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL