Hillevi Torell. Foto: Pressbild

Hillevi Torell debuterar med sagolik berättelse för unga och äldre

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Vem är jag som skrivit Myten om Luna? Jag bor i Uppsala men vistas en hel del på Gotland och i Småland då jag är ledig. I den småländska myllan har jag gamla rötter och där känns det härligt att vara. Jag tycker om berättelser och tänker att de finns överallt. I ett ansikte. I en händelse i naturen. I ett spår i skogen som något djur just lämnat. Alla människor bär på en berättelse. Historien om vårt liv finns där hela tiden och skapas kontinuerligt genom det vi är med om. Just skrivandet kan fånga in berättelserna om livet och göra det till något som stannar kvar. Ett musikstycke kan också berätta, men då musiken tystnat finns det bara som ett minne. Skrivandet befäster våra minnen och kommunicerar dem vidare. Jag arbetar som musikterapeut, leg. psykoterapeut och handledare. Det är väldigt roligt att kunna ge ut en bok, men egentligen är det mest spännande att få veta vad Myten om Luna väcker hos läsaren. Jag hoppas att jag får vara med om många sådana samtal nu när boken kommer ut.

Myten om Luna

Myten om Luna

Sommaren 1969 är en händelserik sommar: människan har precis satt sitt första fotavtryck på månen, och Isa har nyss fyllt tolv år. Läs mer »

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

info@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Relaterade nyheter

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL