Denna artikel sponsras av författare/förlag

Nordin Agency söker vikarierande kontraktsansvarig

Nordin Agency

Vi söker en prestigelös person med stor kunskap inom kontrakt- och rättighetshantering till vår agentur!

Tjänsten

Som kontraktsansvarig kommer du att ingå i det administrativa teamet på agenturen med huvudfokus på: 

  • Registrering av försäljningar och licenser
  • Assistera agenter med royalty villkor och licenser
  • Förhandla villkor och ta avtal i mål med förlag.
  • Skriva kontrakt, vilket inkluderar utkast förfarande med förlag.
  • Ansvar för signerings processen
  • Följa upp utgågna och avslutade avtal
  • Hålla koll på gamla avtal och skriva addendum 

Tjänsten är baserad på vårt kontor i Stockholm men vi har viss möjlighet till flexibilitet här. Du kommer att ha dagliga kontakter såväl internt som externt kring frågor rörande kontrakt och rättigheter vilket kräver mycket goda svenska- och engelska kunskaper. .

Om dig

Det är bra om du som söker har erfarenhet av arbete i Google Workspace, samt har en bra analytisk förmåga. Erfarenhet av arbete med rättigheter och kontrakt inom förlags- och agenturverksamhet är en fördel.

Som person är du noggrann, välorganiserad och metodisk i ditt arbete. Du är serviceinriktad och van att ta fullt ansvar för arbetsresultatet. Tjänsten är väldigt affärsnära och innebär mycket kontakter, internt som externt, och det är därför viktigt att du är en prestigelös och pedagogisk person som uppskattar möjligheten till många kontaktytor. Eftersom vi är en liten organisation är det viktigt att du är en lagspelare som stöttar och hjälper dina kollegor.

Rekryteringsprocessen

Tjänsten är ett vikariat på heltid, som helst tillsätts 2021-12-01 och avslutas 2022-09-05. Vi ber dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Sista dag för ansökan är den 2021-11-01.
Är du intresserad av att söka vill vi att du skickar ditt CV tillsammans med ett personligt brev under rubriken kontraktsansvarig, till Sara Tiala på sara.tiala@nordinagency.se så snart som möjligt. Om du har några frågor om tjänsten kan du kontakta oss på samma adress.

Om företaget
Nordin Agency är Sveriges äldsta författaragentur. Vi har varit igång sedan 1990 och jobbar med författare i alla genrer. Agenturen har 8 anställda idag och är belägen i centrala Stockholm. Vi jobbar på hög internationell nivå med många av de viktigaste skandinaviska författarskapen.

Plats: Stockholm

Kontaktperson: Sara Tiala

Kontaktuppgifter: sara.tiala@nordinagency.se

Sista ansökningsdagen: 2021-10-27

Hemsida: www.nordinagency.se

Läs mer om tjänsten på vår hemsida

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll är artiklar som skrivs av journalister, men som finansieras av förlag eller författare som vill förmedla information om sina böcker. Det kan även vara andra företag med tjänster eller produkter för bokbranschen. Är du intresserad av att köpa sponsrade artiklar så kontakta en av våra säljare på sales@boktugg.se. Läs mer om våra Marknadspaket

tips@boktugg.se