Henrik Fexeus och Camilla Läckberg förskott
Författarduon Henrik Fexeus och Camilla Läckberg har fått 150 miljoner kronor i förskott för sin planerade "Box"-trilogi. Arkivbild: Fredrik Sandberg/TT.

Läckberg och Fexeus förskott på ”Box”-trilogin: ”nära 150 Mkr”

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Camilla Läckberg och Henrik Fexeus är i höst aktuella med deckaren ”Box” – den första boken i en planerad trilogi. Det totala förskottet närmar sig 150 Mkr, avslöjar hon i en ny podd.

I den nya podden ”Deckarförfattarna – från debut till succé” avslöjar Läckberg nu hur stort förskott som hon och Fexeus har fått för trilogin.

– Henrik och jag börjar närma oss 150 miljoner i förskott på Box-trilogin, det är ju för alla tre då. Det är klart jag är stolt, säger Camilla Läckberg i podden.

Box gavs ut i början av september och har sedan dess letat sig in på flera topplistor. När nästa del i trilogin publiceras är ännu inte offentliggjort. I podden berättar Läckberg även om oväntade miljoner från Danmark och om elaka tungor i branschen.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL