Carina Linders debutbok handlar om livet som asylsökande i Sverige

Jag har alltid varit intresserad av berättande, både muntligt berättande och skrivande. Jag har 20 års erfarenhet av amatörteater vilket också smittar av sig på mitt skrivande. Jag gillar dialoger och låter dem föra historien framåt. Min utbildning inom berättandet är universitetsutbildning i kreativt skrivande, drama, teater och film samt populärfiktion. Det gläder mig när jag lyckas beröra åskådaren eller läsaren.

Jag har varit lantbrukare i Västerbotten större delen av mitt liv, mjölkat kor och alltid haft naturen nära mig. Efter min tid som lantbrukare har jag arbetat med ensamkommande ungdomar som sökt asyl. Numer är jag pensionär.

Sparka bollen till månen

Sparka bollen till månen

I denna verklighetsbaserade bok får läsaren följa Mohammeds uppväxt på ett barnhem i den marockanska staden Fez. Uppväxten är kantad av många umbäranden och svårigheter. När några ur barnhemmets personal försöker skörda hans organ lyckas han fly för sitt liv. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL