Camilla Danilda debuterar med kokbok om veganskt julbord

Kocken och författaren Camilla Danilda. Foto: Linda Eliasson

Böcker och mat är två stora saker i mitt liv, med mina recept vill jag skapa matglädje. När jag fick frågan om att göra en kokbok svarade jag ja direkt.

Under min kockutbildning fick jag lära mig grunderna i matlagningskonsten. På den tiden var det vegetariska köket rätt grått och fantasilöst. Det var också under den här perioden som jag bestämde mig för att inte äta djur längre. På det sättet föll det sig naturligt för mig att arbeta mer med vegetariska rätter och allergikost. Under de här åren har olika trender kommit och gått. Jag märker idag ett ökat intresse för vegetariska, veganska och växtbaserade recept i olika åldrar. Hållbara, gröna, matnyttiga koncept, där både miljö och hälsa står i kombination.

Min debutbok Magic Vegan Julbord skrev jag tillsammans med Barbara Kjellström, för att jag som kock ofta fick förfrågningar om växtbaserade recept till just jul och julbordet.

Magic Vegan - Julbord

Magic Vegan - Julbord

Älskar du julen, men vill ha växtbaserad mat på julbordet då är det här den perfekta kokboken för dig. Har du dessutom släkt eller vänner som rynkar på näsan åt vegansk mat kan du överraska dem genom att laga supergoda julrecept. Magic Vegan JULBORD innehåller tydliga och enkla recept för hemmakocken. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL