Cecilia Cardot debuterar med internationellt relationsdrama i den undre världen

Debutanten Cecilia Cardot. Foto: Privat

Jag var sex år och lurade alla att jag kunde läsa. Mamma läste sagor och jag memorerade varje ord och mening, visste när ett blad skulle vändas och när berättelsen tog en ny vändning. Stolt kunde jag bläddra och återge hela historien från början till slut. Alla kompisar var imponerade förutom den smartaste flickan i byn som hade genomskådat mig och såg att min blick inte följde textraderna.

Idag behöver jag inte låtsas utan tar mina erfarenheter från resor till exotiska platser, människor jag träffat, konstig mat jag ätit och sätter ihop dem till meningar som blir till fängslande berättelser. Det här är min debut för att få skildra en unik historia med orden som fascinerat mig sedan jag var sex år. Det är mitt nya äventyr, lika spännande och skrämmande som att vandra i Mexikos djungler, dyka bland hajar eller äta färska sköldpaddsägg. Det är inte målet som är det viktiga utan resan dit, som så många ordspråk i världen hävdar. Jag kan bara instämma.

Cecilia Cardot är en pseudonym.

Falska löften

Falska löften

Anna och Jonas flyttar från byn i Blekinge till miljonstaden Lyon i Frankrike med sina två barn. Anna har stora förväntningar på sitt nya jobb som underrättelseanalytiker på en EU-instans och längtar efter att få bidra att göra världen bättre genom att bekämpa den ökade brottsligheten. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL