Debutanten Cecilia Cardot. Foto: Privat

Cecilia Cardot debuterar med internationellt relationsdrama i den undre världen

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Jag var sex år och lurade alla att jag kunde läsa. Mamma läste sagor och jag memorerade varje ord och mening, visste när ett blad skulle vändas och när berättelsen tog en ny vändning. Stolt kunde jag bläddra och återge hela historien från början till slut. Alla kompisar var imponerade förutom den smartaste flickan i byn som hade genomskådat mig och såg att min blick inte följde textraderna.

Idag behöver jag inte låtsas utan tar mina erfarenheter från resor till exotiska platser, människor jag träffat, konstig mat jag ätit och sätter ihop dem till meningar som blir till fängslande berättelser. Det här är min debut för att få skildra en unik historia med orden som fascinerat mig sedan jag var sex år. Det är mitt nya äventyr, lika spännande och skrämmande som att vandra i Mexikos djungler, dyka bland hajar eller äta färska sköldpaddsägg. Det är inte målet som är det viktiga utan resan dit, som så många ordspråk i världen hävdar. Jag kan bara instämma.

Cecilia Cardot är en pseudonym.

Falska löften

Falska löften

Anna och Jonas flyttar från byn i Blekinge till miljonstaden Lyon i Frankrike med sina två barn. Anna har stora förväntningar på sitt nya jobb som underrättelseanalytiker på en EU-instans och längtar efter att få bidra att göra världen bättre genom att bekämpa den ökade brottsligheten. Läs mer »

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

info@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL