Rebecca Romero. Foto: Aspetegs foto

Rebecca Romero debuterar med personlig berättelse om destruktiv relation

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Jag har spottats ut av en annan människa. Blivit spottad på. I många år levde jag med en man som misshandlade mig psykiskt och fysiskt. Själv gjorde jag länge allt för att dölja detta faktum, även efter det att jag äntligen frigjort mig från hans grepp. Men till slut insåg jag att minnena höll på att gröpa ur bitar av mig, mindre och mindre fanns kvar. Jag var tvungen att göra något. Så jag skrev, skrev och skrev. Tills jag blev färdig. Jag undrade ett tag om jag någonsin skulle bli det, eller om jag någonsin skulle bli hel. Men det blev jag, och det är jag. I processen har jag lagt ett gigantiskt pussel av minnen; skärvor av mig som behövde få finnas, få höras. Till slut har jag så tvättat rent mina sår med mitt eget spott. Jag har skrivit berättelsen om den osynliga bur som var mitt hem. Nu lever jag äntligen mitt eget liv. Långt borta från alla sorters burar.

Den osynliga buren

Den osynliga buren

Det här är min berättelse om den destruktiva relation som jag kämpade länge för att bli fri från. Om den man som jag trodde skulle bli mitt livs kärlek, men som visade sig bli mitt livs värsta mardröm. 

Rebecca träffar David och tillsammans upplever de himlastormande passion. Men snart börjar gråa moln skymma de rosafärgade skyarna. Läs mer »

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

info@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL