Rebecca Romero debuterar med personlig berättelse om destruktiv relation

Rebecca Romero. Foto: Aspetegs foto

Jag har spottats ut av en annan människa. Blivit spottad på. I många år levde jag med en man som misshandlade mig psykiskt och fysiskt. Själv gjorde jag länge allt för att dölja detta faktum, även efter det att jag äntligen frigjort mig från hans grepp. Men till slut insåg jag att minnena höll på att gröpa ur bitar av mig, mindre och mindre fanns kvar. Jag var tvungen att göra något. Så jag skrev, skrev och skrev. Tills jag blev färdig. Jag undrade ett tag om jag någonsin skulle bli det, eller om jag någonsin skulle bli hel. Men det blev jag, och det är jag. I processen har jag lagt ett gigantiskt pussel av minnen; skärvor av mig som behövde få finnas, få höras. Till slut har jag så tvättat rent mina sår med mitt eget spott. Jag har skrivit berättelsen om den osynliga bur som var mitt hem. Nu lever jag äntligen mitt eget liv. Långt borta från alla sorters burar.

Den osynliga buren

Den osynliga buren

En stark livsberättelse om att känna sig fångad i en relation, men också om frigörelse och att hitta kärleken till sig själv. 

När Rebecca träffar David tror hon att han kommer bli hennes livs kärlek, men snart visar han sig vara hennes värsta mardröm. Lögner, svek, kontroll och krav trappas upp med våld och förnedring. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL