Lana Del Rey
Sångerskan Lana Del Rey säger tack och hej till sociala medier. Arkivbild: Evan Agostini/Invision/AP.

Sverigeaktuella Lana Del Rey lämnar sociala medier

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

I en Instagram-video meddelar Lana Del Rey att hon lämnar alla sina sociala medier. Detta trots att hon snart ska släppa en ny skiva, ”Blue Banisters”, den 22 oktober, skriver Consequence of sound.

Sångerskan motiverar sig med att hon har så många intressen och jobb, ”som kräver integritet och transparens”.

Lana Del Rey har tidigare skapat kontrovers när hon uttalat sig på sociala medier. Hon väckte även ilska under pandemin när hon publicerade en selfie från en boksignering när hon var iförd ett ”munskydd” gjort av stormaskigt nättyg.

Hon försäkrar dock för sina fans att hon även fortsättningsvis ska skapa musik och poesi.

– Jag är fortfarande väldigt närvarande och jag älskar det jag gör, säger hon.

Boktuggs fotnot: Igår släpptes poesiboken Violet baklängesböjd över gräset (Lil’Lit Förlag) av Lana Del Rey på svenska (i översättning av Fredrik Strage). Den kom ut i USA förra året och sägs vara den ”första av flera planerade poesiböcker”.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL