Shama Persson debuterar med självhjälpsbiografi

Shama Persson skriver om hur man kan vända depression till livsglädje. Foto: Johan Ander

Mitt under pågående pandemi bestämde jag mig för att skriva boken jag själv behövde läsa, den som berättar hur man vänder en depression till livsglädje. Vad ligger egentligen bakom en depression, och varför drabbar den alla så olika? Vad är en depression och vad kan jag själv göra för att snabbare må bra igen? Hur ska jag leva och vad kan jag själv göra för att förhindra att det drabbar mig igen?

Jag förstod att strategin att försöka undvika livet och leva ett försiktigt liv inte är vägen till lycka. Livet kommer att fortsätta att hända oss, och det är förmågan att hantera det som sker på hållbart sätt som är vägen. Hur bygger man emotionella muskler, hur klarar man av kris och sorg, och vad gör man åt en kanske redan från födseln ökad sårbarhet? Boken är en konkret handlingsplan i att vända depression till livsglädje, mycket fakta generöst kryddat med mina egna upplevelser.

Syftet och målet med boken är att rädda liv genom att minska antalet självmord och på djupet stötta människor som drabbas av depression. Den är även ett bra verktyg för anhöriga, för att öka förståelsen för hur det är att leva med depression. 

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL