Denna artikel sponsras av författare/förlag

Grand Agency söker filmagent och kommunikatör

Det sjuder av liv på Grand Agency och vi växer kontinuerligt.

Vi representerar några av Sveriges absolut bästa historieberättare och vårt jobb är att ge våra bok- och manusförfattare bästa möjliga förutsättningar att nå ut med sina berättelser i Sverige och världen, i bokform och på film och tv, på teaterscener, i dataspel och seriealbum. Agenturen är byggd av energi, kreativitet, sakkunskap, oberoende och driven affärsmässighet med respekt för såväl motparter som samarbetspartner.

Nu söker vi nya medarbetare till ett arbete som aldrig tar slut, där det alltid finns nya idéer att kläcka och nya marknader att erövra. Vårt arbetsfält är hela världen och kontaktytorna många.

Filmagent och kommunikatör

Arbetet som filmagent innebär presentation-, försäljning- och förhandlingar med film- och tv-producenter (och även med teatrar och spelproducenter). Ingår gör också avtalsskrivande och fakturering. Du behöver alltså hantera både säljdelen och den administrativa delen i filmaffärer.

Som kommunikatör kommer du att ha ansvar för agenturens webb och sociala medier, katalogproduktion och framtagande av olika typer av presentationsmaterial och säljtexter, både på bok- och filmsidan. Allt vårt material produceras på engelska, så vi vill att du ska vara bra på att skriva och formulera dig och vara obehindrad i engelska. Du ska vara bekväm med att arbeta i Officeprogrammen, WordPress och InDesign.

* * *

Vi älskar berättelser på Grand Agency, så det behöver du också göra. För båda rollerna gäller det att kunna växla snabbt mellan varierande arbetsuppgifter, att du tycker om att ha kontakt med många människor, att du har sinne för affärer och kan hantera oväntade situationer med gott humör och konstruktiva lösningar. Innehållet i tjänsterna kan också ändras något beroende på vem du är.

Ju förr du kan börja, desto bättre. Omfattningen av respektive tjänst kommer vi överens om tillsammans.

Låter det intressant? Hör av dig till Lena Stjernström på lena@grandagency.se

Läs mer om oss och tjänsten >>

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll är artiklar som skrivs av journalister, men som finansieras av förlag eller författare som vill förmedla information om sina böcker. Det kan även vara andra företag med tjänster eller produkter för bokbranschen. Är du intresserad av att köpa sponsrade artiklar så kontakta en av våra säljare på sales@boktugg.se. Läs mer om våra Marknadspaket

tips@boktugg.se