Tiina Ohlsson skriver barnböcker om att ha hund i familjen

Debutanten Tiina Ohlsson. Foto: Ulles Ögonblick, Ulrika L Eriksson

Jag heter Tiina Ohlsson. Bor i en by utanför Leksand vid Siljans strand och stortrivs med livet tillsammans med min make. Vi har begåvats med två döttrar, deras familjer och fyra barnbarn. Om några veckor hämtar vi hem en valp. Huvudpersonen i min barnboksserie är GoldisOlzon, vår gamla Golden Retriever.

Nyfikenheten och intresset att bidra till utveckling av både människor och organisationer är min stora drivkraft. Älskar att förkovra mig på olika sätt vilket jag ägnar mig åt mest hela tiden. Närheten till naturen är en annan självklarhet som präglar min vardag. Motion av olika slag har alltid funnits i vardagen och för tio år sedan utbildade jag mig till Yogalärare.

Jag utbildade mig som ung till förskollärare. Arbetet som pedagog tillsammans med barnen blev kortvarig då jag ganska tidigt valde ledande befattningar. För fem år sedan valde jag bort chefsrollen. Därmed skapade jag min nya vardag som ger utrymme att arbeta friare och bättre nyttja min potential till fullo.

Olzon kommer hem

Olzon kommer hem

I mina böcker får du följa med mig på mina äventyr. Jag berättar om min vardag och många roliga händelser som jag är med om tillsammans med min familj och vänner. 

Kanske har du en hund hemma och kan känna igen dig i mina äventyr. Kanske vill du veta hur det är att ha en hund i falmiljen. Då ska jag göra mitt bästa så du får veta hur det kan vara. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL