ANNONS

Oscar Zia, just nu aktuell i tv-serien "Skitsamma" har fått en ny roll i kommande "Allt som blir kvar". Arkivbild: Jonas Ekströmer / TT.

Oscar Zia får huvudroll i SVT-serie baserad på Sandra Beijer-roman

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Sandra Beijers ungdomsroman ”Allt som blir kvar” ska bli tv-serie och efter en lång castingprocess är det nu klart vilka som gör huvudrollerna: Madeleine Ferraud, Erik Enge och Oscar Zia, rapporterar Expressen.

Sandra Beijer, som skrivit manus och också är producent för serien, beskriver Oscar Zia som ”oemotståndlig och charmig”:

– Han kommer att spela en ganska manipulerande och mörk karaktär. Han var så otroligt duktig på att gå in i en roll där man måste ha honom, men bara vill springa åt andra hållet samtidigt.

”Allt som är kvar” handlar om en tjej som blir lämnad med krossat hjärta mitt i sommaren. Hon vet inte vart hon ska ta vägen och hennes bästa killkompis tar henne under sina vingar.

Serien regisseras av Fanny Oversen och inspelningarna börjar i slutet av juli i Stockholm. Premiär blir det på SVT under 2022.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL