ANNONS

Nanne Grönvall på Melodifestivalen förra året. Arkivbild: Johan Nilsson/TT.

Nanne Grönvall debuterar som författare med feelgood-roman

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Artisten Nanne Grönvall gör debut som romanförfattare. Melodrama queens – vad kan gå fel är titeln på hennes första roman som kommer ut 7 oktober.

Boken beskrivs som en feelgood-historia som följer fyra vänner i underhållningsbranschen och deras jakt efter att känna sig älskade och behövda. Grönvall började skriva den för tio år sedan.

”Redan som liten skrev jag mycket texter, dikter och även små noveller. Det har alltid varit ett sätt för mig att uttrycka mig och få leva ut tankar och idéer i olika former. Här har det blivit med humor i fokus, att kunna skratta åt många gånger konstiga situationer. För så ser ju livet ut, saker blir helt enkelt inte alltid som vi har tänkt”, säger hon i ett pressmeddelande.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL