ANNONS

Karin Stammarnäs. Foto: Anders Nicander

Karin Stammarnäs debuterar med diktsamling

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Jag är född 1971 i Linköping och bosatt i Bohuslän. Jag är anställd inom kultursektorn. Att skriva är en slags pågående process jag haft sedan jag var barn. Samtidigt som jag uppmuntrar andras skapande varje dag har jag haft en känsla av blygsel i att jag själv gör detta – men nu var det tillslut dags att släppa ut den sidan hos mig själv. Berättelsen krävde det av mig. Jag tillät mig att bli som förälskad. Allt började då jag var i Lund och såg en skylt i ögonvrån. Texten var vacker, som en boktitel tänkte jag. Diktsamlingen ges ut på ett hybridförlag som ger ut manus de anser håller hög kvalitet där författarna har en bok med smalare målgrupp. Det är inte ett traditionellt förlag men inte heller en författares eget förlag. Det passar mig utmärkt. Jag är en mångfacetterad person som är van att göra saker själv.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer.
(Om du redan är Supporter – tack!)

info@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL