Cleo och Fricky i spoken word-föreställning som sänds i SVT

Erik "Fricky" Friman och Nathalie "Cleo" Missaoui medverkar båda i spoken word-föreställningen på Dramaten som spelades in i oktober. Foto: Claudio Bresciani/TT.

Sångerskan Ayla, Umeåkollektivet Random Bastards och artisten Cleo medverkar i en spoken word-föreställning från Dramaten som sänds i SVT den 6 maj.

Föreställningen spelades in i oktober 2020 och blev för många av de medverkande en återkomst till att äntligen stå på scenen efter ett långt pandemiuppehåll.

Cleo framför bland annat en kärleksdikt till sin partner, artisten Fricky, som även han framträder på Dramatenscenen liksom flera av teaterns skådespelare, inklusive Dramatenchefen Mattias Andersson.

Bland de spoken word-poeter som uppträder finns Simon Matiwos, Oskar Hanska, Farhiya Feysal och Andra Anna, svensk mästare i poetry slam 2019.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL