ANNONS

Erik "Fricky" Friman och Nathalie "Cleo" Missaoui medverkar båda i spoken word-föreställningen på Dramaten som spelades in i oktober. Foto: Claudio Bresciani/TT.

Cleo och Fricky i spoken word-föreställning som sänds i SVT

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Sångerskan Ayla, Umeåkollektivet Random Bastards och artisten Cleo medverkar i en spoken word-föreställning från Dramaten som sänds i SVT den 6 maj.

Föreställningen spelades in i oktober 2020 och blev för många av de medverkande en återkomst till att äntligen stå på scenen efter ett långt pandemiuppehåll.

Cleo framför bland annat en kärleksdikt till sin partner, artisten Fricky, som även han framträder på Dramatenscenen liksom flera av teaterns skådespelare, inklusive Dramatenchefen Mattias Andersson.

Bland de spoken word-poeter som uppträder finns Simon Matiwos, Oskar Hanska, Farhiya Feysal och Andra Anna, svensk mästare i poetry slam 2019.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer.
(Om du redan är Supporter – tack!)

TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL