ANNONS

Sesamy tar in 44 Mkr i nyemission en månad efter lanseringen

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

En av Sveriges nyaste återförsäljare av eböcker och ljudböcker – Sesamy – lanserades för knappt en månad sedan. Idag meddelade bolagets grundare (som även grundat poddbolaget Acast) Måns Ulvestam och Karl Rosander att de tagit in nytt kapital från investerare, bland andra riskkapitalbolaget GP Bullhound, investeringsbolaget Edastra och Anicura-grundaren Peter Dahlberg. Enligt Di Digital tar Sesamy in 44 Mkr för att expandera utanför Sverige. På sikt ska även sortimentet expanderas till nyheter, tv-serier och film – målgruppen är kunder som vill slippa abonnemang.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL