Marian Lilltheir debuterar med roman om nygammal kärlek

Debutanten Marian Lilltheir. Foto: Tina Langenbach

Min skrivresa till debuten startade efter att jag blivit sjukskriven i utmattningssyndrom. Jag läste om flera som varit utmattade och skrivit om det. Först var min tanke att också skriva om min väg ur utmattningen men insåg i ett tidigt skede att jag vill skriva något helt annat. En mysig och härlig bok där man kunde sitta och drömma sig bort några rader men ändå inte ha tappat bort sig. Är man stressad ska man kunna sjunka in i den och må bra. Jag har alltid läst mycket men aldrig trott att jag kunnat skriva en bok även om det varit en dröm. Första steget till att förverkliga drömmen var skrivkurser och skrivhandböcker.

Berättelsen är rent fiktiv även om huvudpersonen Maja likt mig är socionom. Andra huvudpersonen är Björn som arbetar som psykolog. Utgångspunkten i boken är att Björn och Maja stöter på varandra efter att inte ha setts på tio år. De hade då en kortare romans.

Maja och Björn – möts igen

Maja och Björn – möts igen

Efter att Maja tackat ja till en fika med Björn var frågorna många. Vad ville han? Ville han att de skulle återuppta sin relation efter så många år? Ville Maja det, och vågade hon? Björn hade inte vågat hoppas att hon skulle tacka ja. Han hade inte kunnat släppa tankarna på Maja även om de inte haft någon kontakt sedan Björn försvann ur Majas liv. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL