Historiska Media delar ut bokpåsar i Lund på Världsbokdagen

Christina Haugen, Marknads- och försäljningsansvarig på Historiska Media packar bokpåsar inför Världsbokdagen. Foto: Historiska Media

Idag den 23 april 2021 uppmärksammar förlaget Historiska Media Världsbokdagen genom att sprida läsglädje på stan.

UNESCO instiftade Världsbokdagen 1995 för att ”sprida glädje kring böcker och läsning samt för att uppmärksamma vikten av yttrandefrihet, tryckfrihet och författares rättigheter”.

– Det är ett syfte som vi tycker är väldigt angeläget, inte minst i dessa tider av isolering då vi behöver böckernas värld för att stimulera vår kreativitet och se bortom vår egen lilla instängda vrå. Vi vill gärna dela med oss av alla de goda historier, både de faktabaserade och de skönlitterära, som vi ger ut på Historiska Media, säger Emma Wikström som jobbar med PR och kommunikation på Historiska Media.

Idag placerar förlaget ut ett antal bokpåsar en och en på bänkar runt om i Lund. Påsen innehåller två böcker (en roman och en sakprosa) och en hälsning.

– Förbipasserande som hittar påsarna blir helt enkelt en bok rikare, säger Emma.

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL