ANNONS

Ellinor Sirén från Ekotipset debuterar med bok om hållbar städning

Ellinor Sirén debuterar med boken Städa hållbart med Ekotipset. Foto: Caroline Andersson

När mina barn var små fick jag upp ögonen för hur skadliga kemikalier påverkar miljön, och började då leta efter sätt att få till en miljövänligare vardag. För ungefär fem år sedan startade jag Instagramkontot Ekotipset för att kunna sprida informationen som jag hittade.

Våren 2020 drabbades vi av en coronapandemi, och Ekotipset började växa med tusentals nya följare varje dag – förmodligen som en följd av att många tillbringade mer tid hemma och hade lite mer tid för städning. Mina tips spred sig som löpeldar, inte minst de om rengöring med ättika och bikarbonat.

Nu har jag samlat mina bästa tips i en bok – många är gamla bortglömda husmorsknep som förtjänar att dammas av och spridas vidare, men här finns också ekohacks från nu. Min dröm är att göra mångas städning roligare och smartare, utan att belasta miljön. Förhoppningsvis är denna bok ett steg mot att förverkliga den drömmen.

Städa hållbart med Ekotipset : husmorsknep och ekohacks

Städa hållbart med Ekotipset : husmorsknep och ekohacks

Rent hemma med rent miljösamvete! Städningen blir så mycket roligare om den är strukturerad, effektiv och snäll mot vår planet. Detta är något Ellinor Sirén, kvinnan bakom Ekotipset på sociala medier, är en stjärna på, och här har hon samlat alla sina bästa tips och råd i en miljöklok handbok. Läs mer »

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

info@boktugg.se

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL