Årets Bokprovning inleds 14 april med digital föreläsning om barnböcker 2020

Den 14 april startar Svenska barnboksinstitutets årliga Bokprovning. Då presenteras analyser och statistik över 2020 års barn- och ungdomsböcker i en digital föreläsning klockan 13. Fördjupningar ges den 21 och 28 april med årets gästföreläsare Katarina Rejman och Andreas Hedberg. De har tittat närmare på kapitelböcker respektive böcker med historiska teman. Föreläsningarna sker digitalt och är öppna för alla som vill veta mer om trender inom böcker för yngre läsare.
Här hittar du mer information om anmälan.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.