ANNONS

Årets Bokprovning inleds 14 april med digital föreläsning om barnböcker 2020

Den 14 april startar Svenska barnboksinstitutets årliga Bokprovning. Då presenteras analyser och statistik över 2020 års barn- och ungdomsböcker i en digital föreläsning klockan 13. Fördjupningar ges den 21 och 28 april med årets gästföreläsare Katarina Rejman och Andreas Hedberg. De har tittat närmare på kapitelböcker respektive böcker med historiska teman. Föreläsningarna sker digitalt och är öppna för alla som vill veta mer om trender inom böcker för yngre läsare.
Här hittar du mer information om anmälan.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL