Emma Hamberg
Emma Hamberg. Arkivbild: Henrik Montgomery/TT.

Emma Hambergs nya bok Je m’appelle Agneta blir film

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Författaren Emma Hambergs roman Je m’appelle Agneta kom ut i dagarna, och redan nu står det klart att den ska bli film.

Historien beskrivs som en dramakomedi där huvudpersonen Agneta drabbas av en medelålderskris och drar till Provence för att jobba som au pair.

Bakom satsningen står SF Studios.

”Första gången jag jobbade med SF Studios blev det filmen Linas kvällsbok, som handlade om en tonårstjej där hormonerna var på väg in. Nu är jag tillbaka till underbara SF Studios och tillsammans ska vi göra en rulle om 49-åriga Agneta där hormonerna är på väg ut”, säger Hamberg i ett pressmeddelande.

Inspelningen beräknas dra i gång nästa år.

Boken som blir film

Je m'appelle Agneta

Je m'appelle Agneta

  • Förlag: Piratförlaget
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska
  • Utgiven: 2021-03-15
  • ISBN: 9789164206725
Handla böcker där du är – hitta närmsta bokhandel

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL