Emma Hambergs nya bok Je m’appelle Agneta blir film

Emma Hamberg
Emma Hamberg. Arkivbild: Henrik Montgomery/TT.

Författaren Emma Hambergs roman Je m’appelle Agneta kom ut i dagarna, och redan nu står det klart att den ska bli film.

Historien beskrivs som en dramakomedi där huvudpersonen Agneta drabbas av en medelålderskris och drar till Provence för att jobba som au pair.

Bakom satsningen står SF Studios.

”Första gången jag jobbade med SF Studios blev det filmen Linas kvällsbok, som handlade om en tonårstjej där hormonerna var på väg in. Nu är jag tillbaka till underbara SF Studios och tillsammans ska vi göra en rulle om 49-åriga Agneta där hormonerna är på väg ut”, säger Hamberg i ett pressmeddelande.

Inspelningen beräknas dra i gång nästa år.

Boken som blir film

Je m'appelle Agneta

Je m'appelle Agneta

  • Förlag: Piratförlaget
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska
  • Utgiven: 2021-03-15
  • ISBN: 9789164206725
Handla böcker där du är – hitta närmsta bokhandel
TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL