Kristoffer Triumf från podden Värvet ger ut självbiografisk roman

Programledaren Kristoffer Triumf släpper självbiografisk roman hösten 2021. Foto: John Guthed Photography

Den 27 september 2021 släpps Kristoffer Triumfs bok Törst, en självbiografisk berättelse om valet mellan alkoholen och kärleken.

Kristoffer Triumf är känd från succépodcasten Värvet där han intervjuat kändisar sedan 2012. Podden har över 450 avsnitt och har lyssnats på fler än 100 miljoner gånger.

Nu är det dags för Kristoffer Triumf att berätta sin egen historia. Med avstamp i ett ultimatum som tvingat honom att välja mellan alkoholen och kärleken rullas en livsberättelse om gränslöshet, framgångar och den ständiga längtan efter kärlek upp. Boken heter Törst och kommer den 27 september.

– Jag skriver om allt från den hånade majspipan med tobak på sexans skolavslutning till Manilla-fyllan som blev veckans snackis när den togs upp i en av Sveriges största poddar – och min flickväns ultimatum: om du inte kan hantera alkoholen lämnar jag dig. Helt enkelt en bok för alla oss som nån gång kämpat med antingen alkohol eller relationer, säger Kristoffer Triumf i ett pressmeddelande.

Boken släpps på Bookmark i samband med att det 500:e avsnittet av Värvet sänds.

– I Törst berättar Kristoffer Triumf uppriktigt och med dräpande humor om den berg- och dalbana som varit vägen bakom framgångarna. Det blir en ärlig, avslöjande och gripande berättelse som ställer många viktiga frågor, säger Bookmarks förlagschef Claes Ericson i pressmeddelandet.

Om Kristoffer Triumf

Kristoffer Triumf, född 1974, är programledare och komiker. Han jobbade tidigare som skribent och copywriter, bland annat på Nöjesguiden, och som redaktör för Breaking News av Filip & Fredrik. Sedan 2012 driver han podcasten Värvet, där han intervjuar svenska personligheter.

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL