Micha Foss-Ghazarian debuterar med kriminalroman om utanförskap och beroende

Micha Foss-Ghazarian. Foto: Privat

Mitt namn är Micha Foss-Ghazarian, en 34-årig teolog boendes i Göteborg som i mars 2021 gör min författardebut med kriminalromanen De som inte syns vilken är tänkt att bli den första delen i en serie av böcker. Jag brinner för etiska och moraliska reflektioner och diskussioner kring vårt samhälle vilka jag till en del försöker belysa i boken. Vi behöver i vårt samhälle bli mycket bättre på att tala om, och agera kring, frågor om beroende och utanförskap. Frågor som finns kring oss alla på olika sätt och i olika skepnader och som vi inte bör vända bort vår blick ifrån.

När jag inte ägnar mig åt mitt skrivande ägnar jag min tid åt bildning, långa promenader och religionsfilosofiska funderingar över livets alla aspekter. Även om jag bor på Hisingen är det Blåvitt som finns närmast mitt hjärta, till mina föräldrars stora förtret. 

De som inte syns

De som inte syns

Författaren Micha Foss Ghazarian släpper till våren sin debutroman De som inte syns, en kriminalroman där läsaren får färdas tillbaka i historien till Millennieskiftets Göteborg. En stad som i maj månad drabbas av chock då fyra människor med beroendet som gemensam nämnare hittats avlidna av en student i Vasaparken bakom Göteborgs Universitet. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL