August Martinssons debutroman balanserar på gränsen till det otillåtna

Debutanten August Martinsson. Foto: Gustav Hugo Olsson

Jag tror det finns lika många anledningar till att skriva som det finns till att göra andra saker. Mina texter rör sig fritt mellan floskler, fantasier, kickar och mammas högläsning. Min debutroman De som flyter och mina noveller handlar ofta om att våra val inte alltid är logiska och försvarbara. Hur jag och mina karaktärer hanterar situationer beror kanske på ögonblicket innan valet eller på att fröken hade ankor på sin tröja, jag vet inte. Men jag njuter av när karaktärerna växer ur det jag medvetet gett dem och börjar bestämma själva. Ibland tar det emot att skriva ut det äckliga och fula, men det har man igen efteråt.

De som flyter

De som flyter

Läraren Anton Rinfors lider av psykisk ohälsa men med hjälp av tabletter, vänner och fest klarar han av livet och arbetet på högstadieskolan.
Men under en vecka rämnar allt.
Anton anklagas för förargelseväckande beteende och stängs av från skolan. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL