Susanna Hjertonsson debuterar med thrillern Mindfucker

Debutanten Susanna Hjertonsson. Foto: Privat

En dag hade jag inte längre något val. När sökandet efter den där berättelsen som pågått inuti mitt huvud under så lång tid plötsligt landade och ville ut var det bara att följa med den inre drivkraften.

Jag heter Susanna Hjertonsson, är 53 år och när jag inte skriver på olika berättelser jobbar jag som rådgivare inom kommunikation från mitt eget företag.

Idén till att skriva min debutroman, social thrillern Mindfucker, växte fram när jag drabbades av en hjärntumör och tillbringade mycket tid på sjukhus och genomgick flera operationer i hjärnan. Tankar om hur skört livet är, vad som skulle kunna hända om den i vars händer man tvingas lägga sitt liv är en galen psykopat, hur ensam och utsatt man kan känna sig och hur lite vi egentligen vet om andra människor inspirerade mig att skapa intrigen och karaktärerna.

Jag har alltid fascinerats av det som ligger under ytan och det är det jag vill fortsätta skriva spännande och gripande berättelser om.

Mindfucker

Mindfucker

Jan-Olofs enda mål är elegant i sin enkelhet – att kontrollera allt och alla. Som neurokirurg har han makt över det mest centrala i andra människors liv: hjärnan. Han träffar ständigt nya kvinnor via dejtingsajter under falska identiteter. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL