ANNONS

Isabelle Zachrisson debuterar med roman om förlust, sorg och kärlek

Debutanten Isabelle Zachrisson. Foto: Privat

Jag har skrivit berättelser sen jag lärde mig stava. Min morfar, som var författare, lät mig sitta vid hans skrivmaskin och knåpa ihop små historier och dikter. Jag minns fortfarande hur det lät när tangenterna trycktes ner och jag minns lukten av färgbanden.

Som vuxen arbetade jag i många år med det skrivna ordet. Jag skrev debattartiklar, pressmeddelanden och rapporter. Däri föddes en längtan efter att skriva mer och annat, något som inte var styrt av debattsidornas teckenbegränsningar och ämnesområden. När jag fyllde 30 fick jag en skrivarkurs i födelsedagspresent och äntligen tog jag återigen tag i mitt skrivande och gav det en chans.

Jag debuterar nu i januari med Du var här förut. Det är en historia om förlust och sorg, men också om kärlek. Det är oftast där jag hamnar i mitt skrivande. Bland känslorna. Gärna kärlek och olika typer av sorg.

Du var här förut

Du var här förut

Erik är 38 år när han träffar Helena; en snygg, cool, men väldigt skrämmande kvinna. Hon förändrar hela hans ungkarlsliv. En kväll, när de träffats i tre månader, bestämmer hon helt plötsligt att de är tillsammans. Erik säger inte emot, men hänger inte riktigt med i svängarna. Och mer förvirrad ska han bli. För samma vecka kissar Helena på en sticka i hans badrum. Läs mer »

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

info@boktugg.se

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL