Birgitta Stiefler skriver om att lära sig leva med trauma

Birgitta Stiefler debuterar med boken Flickan med grå klänning. Foto: Privat

Vad hade livet varit utan ord? Alfabetets snirkliga former bildar tjugoåtta vackra bokstäver som i sin snirklighet bildar oändliga ord som i sin tur bildar än fler oändliga meningar. Ett hav av aldrig sinande möjligheter. Jag sätter mig till rätta i min röda skrivarsoffa och gonar in mig som Sir Väs i sin gungsäng i Robin Hood. Ögonen smalnar av, leendet tittar fram i det blicken blir fjärran och jag börjar på ännu en möjlighet i oändligheten. Nyfikenheten och fascinationen över att försöka förmedla en tanke, känsla eller situation är min drivkraft och glädje när jag under årens lopp förmedlat reflektioner som krönikör för Dagens Medicin, skrivit om livet och ett otal dikter. Nu har jag gett ut en bok som handlar om hur det är att vara vuxen efter att ha varit med om en traumatisk och otrygg barndom. En bok jag hoppas kan förmedla värme på trots av mörker.

Flickan med grå klänning : anknytning och trauma

Flickan med grå klänning : anknytning och trauma

  • Förlag: Vulkan
  • Utgiven: 2020-12-04

Jag har äntligen kommit fram till målet av min långa bilresa genom Sverige och havet, skogarna och det lilla trähuset välkomnar mig.
Nu ska jag skriva boken om mina erfarenheter, den jag sett fram emot att skriva så länge. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL