ANNONS

Marilyn Manson medverkar inte i filmatisering av ”Pestens tid”

Marilyn Manson medverkar inte i nya "Pestens tid". Arkivbild: Richard Shotwell/AP/TT.

Marilyn Manson skulle ha haft en roll i den kommande miniserien baserad på Stephen Kings roman ”Pestens tid”, men hade enligt regissören Josh Boone inte tid att medverka.

Boone säger till Entertainment Weekly att Manson skulle ha haft en mindre roll som antagonisten ”the kid” i serien.

– När Marilyn Manson inte kunde få det att funka schemamässigt så bestämde vi oss för att stryka den delen av historien, eftersom ingen skulle ha ägt den rollen på samma sätt som han, säger regissören och tillägger att han hoppas kunna samarbeta med Manson i framtiden.

Tillsammans med artisten Shooter Jennings hade Marilyn Manson spelat in en cover på The Doors låt ”The end”, som skulle ha använts i serien men filmbolaget hade i slutänden inte råd att köpa loss rättigheterna.

”Pestens tid” gavs ut av Stephen King 1978. Den handlar om en framtid där ett experiment gått snett och ett aggressivt virus har börjat spridas över världen. Romanen filmatiserades i form av en miniserie 1994.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL