Marilyn Manson medverkar inte i filmatisering av ”Pestens tid”

Marilyn Manson medverkar inte i nya "Pestens tid". Arkivbild: Richard Shotwell/AP/TT.

Marilyn Manson skulle ha haft en roll i den kommande miniserien baserad på Stephen Kings roman ”Pestens tid”, men hade enligt regissören Josh Boone inte tid att medverka.

Boone säger till Entertainment Weekly att Manson skulle ha haft en mindre roll som antagonisten ”the kid” i serien.

– När Marilyn Manson inte kunde få det att funka schemamässigt så bestämde vi oss för att stryka den delen av historien, eftersom ingen skulle ha ägt den rollen på samma sätt som han, säger regissören och tillägger att han hoppas kunna samarbeta med Manson i framtiden.

Tillsammans med artisten Shooter Jennings hade Marilyn Manson spelat in en cover på The Doors låt ”The end”, som skulle ha använts i serien men filmbolaget hade i slutänden inte råd att köpa loss rättigheterna.

”Pestens tid” gavs ut av Stephen King 1978. Den handlar om en framtid där ett experiment gått snett och ett aggressivt virus har börjat spridas över världen. Romanen filmatiserades i form av en miniserie 1994.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL