ANNONS

Barack Obama sålde 147 000 exemplar i UK – mer än var tredje som ljudbok

A Promised Land av Barack Obama gick direkt in på första plats på UK Official Top 50 (veckotopplista). Enligt förlaget Penguin Random House sålde boken 147 000 exemplar under de första fem dagarna. Drygt 80 000 tryckta böcker, 4 566 eböcker och hela 59 000 ljudböcker. Det är den högsta siffran (under första veckan) för någon ljudbok utgiven av PRH UK, skriver The Bookseller. Det är Obama själv som läst in ljudboken på engelska. Den svenska utgåvan (Ett förlovat land) kommer inte som ljudbok eftersom PRH inte vill släppa den till prenumerationstjänsterna och på den svenska marknaden går det då inte att få lönsamhet i en utgivning.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL