Barack Obama sålde 147 000 exemplar i UK – mer än var tredje som ljudbok

A Promised Land av Barack Obama gick direkt in på första plats på UK Official Top 50 (veckotopplista). Enligt förlaget Penguin Random House sålde boken 147 000 exemplar under de första fem dagarna. Drygt 80 000 tryckta böcker, 4 566 eböcker och hela 59 000 ljudböcker. Det är den högsta siffran (under första veckan) för någon ljudbok utgiven av PRH UK, skriver The Bookseller. Det är Obama själv som läst in ljudboken på engelska. Den svenska utgåvan (Ett förlovat land) kommer inte som ljudbok eftersom PRH inte vill släppa den till prenumerationstjänsterna och på den svenska marknaden går det då inte att få lönsamhet i en utgivning.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL