ANNONS

Jordan Peterson släpper ny bok med fler livsregler

Jordan B Peterson ger ut en uppföljare på sin bästsäljare. Arkivbild: Lars Pehrson/SvD/TT.

Den kanadensiske författaren och psykologen Jordan Peterson ger ut en uppföljare till sin bästsäljare ”12 livsregler”. Den nya boken heter ”Bortom ordning: 12 nya livsregler” och kommer den 2 mars nästa år.

”I en tid där människan försöker kontrollera varje aspekt av livet – från sociala strukturer till vårt emotionella liv – höjer Peterson ett varningens finger. I stället lär han oss att lita på vår instinkt för att finna mening i tillvaron”, skriver förlaget i ett pressmeddelande.

Jordan Peterson har ett stökigt år bakom sig, där han bland annat har legat inlagd i Ryssland och vårdats för missbruk av ett narkotikaklassat läkemedel.

Peterson är också världsberömd som samhällsdebattör – bland annat genom sin populära kanal på Youtube.

Han är känd som en förespråkare av oinskränkt yttrandefrihet och för hård kritik av identitetspolitik och feminism. Samtidigt har kritiker beskyllt honom för att vara högerpopulist och pseudointellektuell.

På svenska gavs 12 livsregler : ett motgift mot kaos ut på Mondial förlag.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL