Elin Hägg får Lilly och Tage Fridhs stipendium på 50 000 kronor

Lilly och Tage Fridhs stipendium för unga författare har i år tilldelats författaren och illustratören Elin Hägg, skriver Sveriges Författarförbund i ett pressmeddelande. Stipendiet är på 50 000 kronor och delas ut av Stiftelsen Kummelnäs som förvaltar kvarlåtenskapen efter författaren Kjell Fridh. Elin Hägg var även nominerad till Årets bästa barn- och ungdomsdeckare 2020.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.