ANNONS

Macmillan planerar att öppna sitt New York-kontor igen – i juli 2021

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Storförlaget Macmillan är ett av många förlag vars anställda har jobbat på distans sedan i mars månad. De hade ursprungligen planerat att åter öppna kontoret den 11 januari 2021, men har nu meddelat att detta öppningsdatum flyttas fram till den 6 juli 2021, skriver Publishers Weekly. Sedan i augusti tillåter företaget dock begränsad tillgång till kontoret för anställda som exempelvis behöver använda post eller andra tjänster. Inte heller de övriga storförlagen räknar med att öppna sina kontor förrän till våren.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL