Författaren Jeffrey Toobin får sparken – onanerade under videomöte via Zoom

Författaren Jeffrey Toobin får sparken - onanerade under videomöte.
Författaren Jeffrey Toobin. Arkivbild: Evan Agostini/AP/TT.

Den amerikanske författaren och juristen Jeffrey Toobin får sparken från den prestigefulla tidskriften The New Yorker sedan han blivit påkommen med att onanera under ett videomöte, rapporterar CNN.

”Jag fick sparken från The New Yorker efter 27 år. Jag kommer alltid att älska tidningen, jag kommer att sakna mina kollegor och jag ser fram emot att läsa deras verk”, skriver han på Twitter.

Det var under ett planeringsmöte inför det amerikanska presidentvalet som den 60-årige Toobin ska ha börjat tillfredsställa sig själv inför sina kollegor. Efteråt förklarade han tilltaget med att han inte hade förstått att kameran var påslagen. Andra deltagare i Zoom-mötet har uppgett att de antog att Toobin deltog i ett annat, något mer informellt, möte samtidigt.

Jeffrey Toobin kom så sent som i augusti 2020 ut med den drygt 800 sidor tjocka boken True Crimes and Misdemeanors: The Investigation of Donald Trump.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL