ANNONS

Bookshop UK fick 20 000 kunder första veckan

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Bookshop UK lanserades förra veckan och vi har tidigare berättat om succén första dagen. När den nya nätbokhandeln summerar sin första vecka så har de sålt böcker för 415 000 pund (motsvarande 4,7 Mkr) till över 20 000 kunder, enligt The Bookseller. Samtidigt har de genererat 80 000 pund (906 Tkr) till oberoende bokhandlar. Antalet anslutna indiebokhandlar har samtidigt gått från 150 till över 250 stycken. Ett intressant fenomen.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL