ANNONS

The Strands nödrop gav 25 000 beställningar i bokhandelns webbshop

Efter sitt nödrop fick The Strand 10 000 ordrar på en enda dag i webbshopen - jämfört med 600 i vanliga fall. Skärmdump.

New York-bokhandeln The Strand twittrade ut ett nödrop och kunderna hörsammade. Köer utanför butiken och webbshopen kraschade när de fick 25 000 ordrar över helgen.

Boktugg berättade i helgen om hur klassiska bokhandeln The Strand i New York desperat gått ut och vädjat till kunderna att handla i butiken och online eftersom intäkterna gått ner med 70 procent i år jämfört med 2019.

Nu meddelar bokhandeln att nödropet gett effekt. I helgen ringlade köerna långa utanför butikerna. Flaggskeppsbutiken på Broadway hade sin högsta dagsförsäljning någonsin i oktober på lördagen och den nya butiken på Upper West Side hade sin bästa dag sedan öppningen i mars, rapporterade NY Times.

Samtidigt kraschade The Strands webbshop när de tog emot 10 000 ordrar på lördagen – jämfört med normala 600 stycken per dag. Totalt under helgen fick The Strand in hela 25 000 ordrar till webbshopen.
(Via ShelfAwareness)

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL