Oskar Brandt debuterar med överlevnadshandbok om arbetslivet

Oskar Brandt. Foto: Matts Falck

Jag heter Oskar Brandt och föddes 1975. Uppväxten var i villaområdet Askim i Göteborg. Grannarna var mest höger, men jag ärvde en vänsterakademisk identitet av mina föräldrar. Dessa skiljde sig och flyttade till hyreshus i en dalsänka under en mängd radhus i Askim. De rika barnen i privata hus kunde titta ned på oss hyreshusbarn också geografiskt. 

Jag blev till slut journalist och fil. mag. i historia och latin. Jag har arbetat med allt från restaurang, butiker på färjor, brödfabrik och tidningsförsäljning. Efter min universitetsexamen arbetade jag som journalist, gymnasielärare, informatör och copywriter men fick en kraftig stressreaktion. Det var en kamp att ta sig tillbaka till arbetslivet. Jag har sett hur kraven på människorna hårdnat alltmera och skriver om detta i min debutbok.

Överlevnad : för samhället och människorna

Överlevnad : för samhället och människorna

  • Förlag: BoD
  • Utgiven: 2020-10-01
Sedan oljekrisen på 1970-talet har pressen på de anställdas löner och arbetsvillkor i Sverige ständigt ökat. Detta blev makthavarnas nya, mer borgerliga strategi för att få Sverige på fötter igen. Helt i onödan.

Denna bok vill visa hur olika drömmar borgarna respektive de rödgröna har för samhället och människorna i det. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL