Tillkännagivandet av Nobelpriset coronasäkras

Svenska Akademien skalar ner storleken på tillkännagivandet av årets Nobelpris i litteratur, för att anpassa det till coronapandemin.

Färre människor kommer att få vara på plats den 8 oktober klockan 13 i Börshuset i Stockholm, när årets litteraturpristagare avslöjas. Både antalet journalister och fotografer som får vistas i lokalen kommer att bli lägre än vanligt.

Tillkännagivandet kommer att strömmas på Nobelprisets webbplats.

Nyligen avslöjades det att det inte blir någon traditionell utdelning av Nobelprisen i Konserthuset i Stockholm i år. Nobelstiftelsen har beslutat att ställa in prisceremonin med alla på plats. Pristagarna deltar i stället från sina hemländer.

Lär dig mer om bokbranschen!
Över 9000 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. 1-2 gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt – det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!
Prenumerera kostnadsfritt!
TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL