ANNONS

Moa de Bruin debuterar med barnbok om en galen familj

Moa de Bruin. Foto: Henrietta Bruto

Jag har alltid tyckt att det har varit roligt att skriva om olika familjekonstellationer. I en berättelse jag skrev när jag var liten hade familjen 24 barn. Lite många karaktärer att hålla koll på kanske så när jag nu i vuxen ålder har skrivit min första kapitelbok består familjen av mamma, pappa, tre barn och en moster. Svanson är efternamnet, och i centrum står Vera 11 år.

Jag har, precis som de flesta skrivande människor, alltid skrivit på olika sätt. Allt från skoltidning, krönikor, copytexter och sedan 2008 en blogg. Till skillnad från bloggandet, eller i mitt jobb som kommunikatör, kan jag i det skönlitterära skrivandet fabricera loss precis som jag vill. Får jag ens hitta på så här? Jo det får jag! Kan det vara så här skruvat? Ja det kan det! Befriande!

Jag älskar att försätta mina karaktärer i olika situationer för att se hur de ska ta sig ur det. Knasiga situationer har det visat sig att familjen Svanson är experter på och jag har haft väldigt roligt när jag skrivit om Vera och hennes familj!

Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster

Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster

Möt Vera Linnea Svanson: teaterapa, chokladmilkshake-älskare och dagboksskrivare.
Vera går i femman och ÄNTLIGEN ska hon få vara med och spela Det lilla monsterbarnet, den klassiska pjäs som skolans teatergrupp framför på halloween. Tänk om hon till och med skulle få en huvudroll, det vore drömmen!!!

Samtidigt når galenskapen nya nivåer hemma hos familjen Svanson. Läs mer »

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

info@boktugg.se

Relaterade nyheter