ANNONS

Joe Bidens memoarer ges ut på svenska

Joe Biden, demokraternas presidentkandidat i USA. Arkivbild: Carolyn Kaster/AP/TT.

Joe Bidens memoarer Löften till en son – ett år av sorg, hopp och mening ges nu ut på svenska.

Politikern Joe Biden utmanar för närvarande Donald Trump om presidentposten i USA, och var åren 2008–2016 vicepresident till Barack Obama.

Boken följer familjen Biden under ett kritiskt år i deras liv, när Joe Bidens tid som vicepresident närmar sig slutet och sonen Beau får beskedet att han har en hjärntumör.

Löften till en son – ett år av sorg, hopp och mening ges ut den 28 augusti av förlaget Natur och kultur, som i ett pressmeddelande beskriver boken som ett ”intimt porträtt av en av världens mäktigaste män”.

Lär dig mer om bokbranschen!


Över 7000 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. Två gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt – det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL