Förbundskaptenen Janne Andersson släpper bok i höst

Förbundskapten Janne Andersson lägger ut sina tankar om ledarskap i en bok som ges ut i höst. Arkivbild: Jonas Ekströmer/TT.

Inställt EM och inga landskamper. Herrarnas förbundskapten Janne Andersson har haft gott om tid för annat under coronapandemin i vår. Bland annat till att skriva. I höst kommer boken ”Att bygga ett lag” ut, berättar han för Radiosporten.

— Den hade jag tänkt göra i alla fall, men nu fick jag lite mer tid till det, säger Andersson till Radiosporten.

Boken är skriven tillsammans med kände programledaren Henrik Johnsson.

– Den handlar om ledarskap. Bara ledarskap. Kopplat så klart till alla mina år som ledare. Det har varit jätteroligt att göra.

Janne Andersson är förbundskapten för fotbollslandslaget sedan 2016 och har tidigare tränat bland annat Halmstad och IFK Norrköping.

Att bygga ett lag

Att bygga ett lag

  • Förlag: Max Ström
  • Format: Flexband
  • Språk: Svenska
  • Utgiven: 2020-09-16
  • ISBN: 9789171265302
TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL