ANNONS

Förbundskaptenen Janne Andersson släpper bok i höst

Förbundskapten Janne Andersson lägger ut sina tankar om ledarskap i en bok som ges ut i höst. Arkivbild: Jonas Ekströmer/TT.

Inställt EM och inga landskamper. Herrarnas förbundskapten Janne Andersson har haft gott om tid för annat under coronapandemin i vår. Bland annat till att skriva. I höst kommer boken ”Att bygga ett lag” ut, berättar han för Radiosporten.

— Den hade jag tänkt göra i alla fall, men nu fick jag lite mer tid till det, säger Andersson till Radiosporten.

Boken är skriven tillsammans med kände programledaren Henrik Johnsson.

– Den handlar om ledarskap. Bara ledarskap. Kopplat så klart till alla mina år som ledare. Det har varit jätteroligt att göra.

Janne Andersson är förbundskapten för fotbollslandslaget sedan 2016 och har tidigare tränat bland annat Halmstad och IFK Norrköping.

Att bygga ett lag

Att bygga ett lag

  • Förlag: Max Ström
  • Format: Flexband
  • Språk: Svenska
  • Utgiven: 2020-09-18
  • ISBN: 9789171265302
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se