Tove Meyer romandebuterar med ljudboksserie om att bli vuxen

Tove Meyer. Foto: Ernst Henry Photography

Jag skriver hela tiden. I mobiltelefonen, i huvudet, på mina barns teckningar. När jag inte skriver känns det som om jag inte riktigt lever fullt ut. Skrivandet har funnit med sedan barnsben och mycket av uppväxten i Vällingby utanför Stockholm på 90-talet präglar mig fortfarande i mina texter. Det är relationer mellan mödrar och döttrar, bästa vänner, svek och kärlek. 

Med serien ”Ha ett underbart år” är det första gången jag skriver i det längre formatet då jag tidigare skrivit en del poesi. Nu är det direkt för ljud och så man måste man skriva mycket rappare och med mindre tjafs. Det ska vara rakt på annars scrollar lyssnaren vidare. 

Jag har under många år arbetat som journalist på bland annat Sveriges Radio och Sveriges Television men fick 2018 möjlighet att flytta till Strömstad för att bli kulturchef. Västkusten lockade, och drömmen om ett skrivliv blev tydligare. Jag har tidigare varit med och skrivit biografin om vår kung ”Carl XVI – Den motvillige monarken.” (Lind&CO 2010). 

Ha ett underbart år är en Storytel Original. Finns att lyssna på hos Storytel. Missa inte Boktuggs stora test av ljudbokstjänster!

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL