ANNONS

Storförlagen lämnar återbud till fysisk mässa i Frankfurt

Bokmässan i Frankfurt valde en annan väg än Göteborg och hoppades på att genomföra en bantad fysisk mässa på plats 2020. Men nu kommer återbuden från de stora internationella förlagen allt tätare: Simon & Schuster, Penguin Random House, Bonniers, Pan Macmillan, Harper Collins och årets hedersgäst Kanada har alla meddelat att de inte kommer att ställa ut på mässan eller skicka folk dit. Nu har visserligen Frankfurtmässan redan sagt att de räknar med färre utställare och besökare än ett vanligt år – men frågan är om det slutligen landar i en helt digital mässa även där?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL