ANNONS

Marléne Tamlin debuterar med barnbok om covid-19

Marléne Tamlin. Foto: Privat

Drömmar är det vackraste jag vet – både att drömma sig bort och att drömma sig fram. Jag älskar också det skrivna ordet i alla former – allt från byråkratiska beslutsunderlag, via visionära samhällsengagerade texter till spännande sagor för stora och små. 

Det är som författare och illustratör av det sistnämnda – sagor för små – som jag debuterat under året. Först med en liten bok om Covve (Covid) och tvålen, tätt följd av syskonboken Sagan om bebissagan.

Mina barnböcker skriver jag med inspiration av min snart fyraåriga dotter, och hennes fantastiska fantasi, nyfikna frågor, ärliga kritik och inte minst hårda krav på snabb leverans. Tillsammans låter vi sagorna växa fram, och illustrationerna görs delvis enligt hennes instruktioner. Vi blandar fantasi med allvar och klassiska sagogrepp med nutida historier och kompletterar med enkla och färgglada illustrationer. Nu när jag börjat kan jag inte sluta, så fler böcker är på väg!

Covve och tvålen

Covve och tvålen

Covve är ett litet monster som gör folk sjuka. Men om vi hjälps åt kan vi stoppa Covve. Bland annat är Covve rädd för tvål. En barnbok om Covid-19 och andra virus, som förklarar vikten av handtvätt och distans för de yngsta. Läs mer »
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

info@boktugg.se

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL