Anette Junie Holmström debuterar med äventyrsroman för unga

Anette Junie Holmström. Foto: Privat

När jag var liten älskade jag att plåga min omgivning med högläsning och sög glatt i mig berömmet när en släkting förkunnade att jag ”läste som en präst”. Och när jag som sjuåring sedan fick min första dagbok gick startskottet till en spretig individs strävan efter att skriva. Och skriva gjorde jag. Allt från skolpjäser till dikter och noveller. Sedan dess har skrivandet följt mig genom livet och resulterat i cirka 50 dagböcker och lika många byrålådemanus varav ett nu resulterat i äventyrsbokserien om Tidssvävarna.

Anette Junie Holmström (född 1968) kommer från Åland, är bosatt i Solna och är utbildad hudterapeut.

Tidssvävarna

Tidssvävarna

Vännerna Pål, Rox, Musse och Molly tvivlar på kompisen NB som påstår att han har uppfunnit en tidsmaskin. Men när NB under ett tidsexperiment börjar få syner av ett tonårsgäng som försvann i Slovenien för 20 år sedan vaknar kompisarnas intresse. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL